Vähensimme suolaa muuttamatta makua

Valio ValSa® maitosuolainnovaatiomme avulla olemme pystyneet vähentämään suolan määrää jopa 50% muuttamatta makua. Tunnistat uudet vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

Valio ValSa® maitosuolaa käyttävät tuotteet

ValSa Oltermanni

Vähemmän suolaa,
sama tuttu maku

Suomen suosituin kermajuusto sai vähempisuolaisen version. Valio ValSa® maitosuolan ansiosta uudessa Oltermanni® juustossa on nyt 35% vähemmän suolaa kuin tavanomaisissa juustoissa, mutta sama tuttu maku. Uutta koko perheen suosikkia löytyy kaupoista ohuen ohuina viipaleina ja riittoisana palana.

ValSa Polar

Vähemmän suolaa,
sama vahva maku!

Valio Polar® 15 juustossa on 50% vähemmän suolaa kuin tavanomaisissa juustoissa, mutta sama vahva maku. Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa juustolla on myös Sydänmerkki. Juustoa saa viipaleina ja riittoisana palana.

ValSa Oivariini

Vähemmän suolaa,
sama voittamaton maku

Uutuus Valio Oivariini® vähärasvaisempi maistuu yhtä hyvältä kuin ennenkin, mutta sisältää nyt 30% vähemmän suolaa kuin rasvaseoksissa keskimäärin.

Miksi suolaa pitäisi vähentää?

Sekä lapset että aikuiset saava ruokavaliostaan liikaa suolaa. Usein syynä on elintarvikkeiden sisältämä piilosuola. Ruokasuolasta saatavan natriumin vähentäminen on yksi helpoimmista keinoista alentaa verenpainetta ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Saatko riittävästi jodia?

Valio ValSa® maitosuola sisältää myös maidon luontaista jodia. Elimistö tarvitsee sitä kilpirauhashormonien tuotantoon ja lapsilla normaaliin kasvuun ja henkiseen kehitykseen. Suomessa lähes 80%:lla aikuisista on lievä jodinpuutos.

VALIO VALSA® MAITOSUOLA MAISTUU HERKULLISISSA RESEPTEISSÄ

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi