Vähensimme suolaa muuttamatta makua

Valio ValSa® maitosuolainnovaatiomme avulla olemme pystyneet vähentämään suolan määrää tuotteissa jopa 50 % muuttamatta niiden makua. Tunnistat uudet, vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

Valio ValSa® maitosuolaa käyttävät tuotteet

ValSa Oltermanni

Vähemmän suolaa,
sama tuttu maku

Suomen suosituin kermajuusto sai vähempisuolaisen version. Valio ValSa® maitosuolan ansiosta uudessa Valio Oltermanni® ValSa® juustossa on nyt 35 % vähemmän suolaa kuin tavanomaisissa juustoissa, mutta sama tuttu maku. Koko perheen suosikkia löytyy kaupoista ohuen ohuina viipaleina ja riittoisana palana.

ValSa Polar

Vähemmän suolaa,
sama vahva maku!

Valio Polar® 15 % ValSa® juustossa on 50 % vähemmän suolaa kuin tavanomaisissa juustoissa, mutta sama vahva maku. Valio Polar® 15 % ValSa® juustolla on myös Sydänmerkki. Juustoa saa viipaleina ja riittoisana palana.

ValSa Oivariini

Vähemmän suolaa,
sama voittamaton maku

Valio Oivariini® vähemmän suolaa ValSa® maistuu yhtä hyvältä kuin ennenkin, mutta siinä on 50 % vähemmän suolaa kuin muissa levitteissä keskimäärin. Valio Oivariini® pehmeästi levittyvä ja Valio Oivariini® vähärasvaisempi ValSa® sisältävät 30 % vähemmän suolaa kuin rasvaseokset keskimäärin.

Miksi suolaa kannattaa vähentää?

Lasten ja aikuisten liiallinen suolansaanti johtuu usein elintarvikkeiden sisältämästä piilosuolasta. Ruokasuolasta saatavan natriumin vähentäminen on yksi helpoimmista keinoista alentaa verenpainetta ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Katso käytännölliset vinkit, kuinka voit vähentää suolan määrää ›

Valio ValSa® maitosuola maistuu herkullisissa resepteissä

Tuotteet

0 kpl

Energiatarpeesi