People -toiminnon kesätyöntekijä Anna Veijalainen: ”uskon, että haluaisin tulevaisuudessakin tehdä töitä HR:n parissa”.

Anna on arvostanut kesätyössään sitä, että on saanut ideoida ja oppia uutta. Hyvästä työstä annetaan kiitosta, ja kannustavan palautteen avulla kehittyy parhaiten.

Aloitan tulevana syksynä maisterivaiheen opintoni Turun Kauppakorkeakoulussa, missä opiskelen johtamista ja organisointia ja yritysviestintää. Olen kiinnostunut urasta HR:n kentällä, joten kesätyö Valion osaamisen kehittämisen tiimissä sopi tähän hyvin.

Työtehtäväni Valiolla ovat liittyneet työnantajakuvan kehittämiseen. Olen kirjoittanut uratarinoita, suunnitellut ja koordinoinut työnantajavideon toteutusta ja esimerkiksi sijaistanut rekrytointeja.

Työnantajavideon suunnittelu ja toteutus on ollut kesän ajan oma projektini. Esihenkilölle ehdotettu idea heräsi henkiin, kun sain lähteä tekemään käsikirjoitusta ja organisoimaan kuvauspäiviä laboratorioissa, Riihimäen tuotantolaitoksella ja Pitäjänmäen pääkonttorilla.

Muita mieleenpainuvia muistoja ovat olleet maatilavierailu omistajatilalle Kotkaan ja tutustuminen Pitäjänmäen mehutehtaan varastoon. Herkästi innostuvana ihmisenä näin laaja tutustuminen Valion toimintaan on ollut itselleni kesätyön parasta antia.

Valiolla olen oppinut sekä omista työtehtävistäni että Valion toiminnan laajuudesta. Huomasin myös sen, miten iso merkitys hyvällä työyhteisöllä on työn jäljen kannalta. Täällä tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen, ja minut otettiin heti osaksi muuta tiimiä.

Palautetta ja kiitosta annetaan paljon. Olen itsekin yrittänyt muistaa kiittää tästä hyvästä palautteesta, sillä se ei tosiaankaan ole kaikissa yrityskulttuureissa yhtä itsestään selvää. Kehitystäni on haluttu tukea ja hyvästä työstä on annettu kiitosta, mikä tuntuu tässä vaiheessa uraa erityisen tärkeältä ja motivoivalta.

Olen kesän aikana kiinnostunut entistä enemmän HR:n kentästä ja tutustunut sen monipuolisuuteen. Uskon, että haluaisin tulevaisuudessakin tehdä töitä vastaavien teemojen parissa. Olen voinut hyödyntää koulussa oppimiani asioita ja teorioita työtehtävissäni yllättävän paljon.

Suosittelen hakemaan kesätöihin Valiolle, koska täällä saa kehittymisen lisäksi jakaa myös omia ajatuksiaan rohkeasti. Reipas, ennakkoluuloton asenne ja aito kiinnostus tehtäviä kohtaan palkitaan varmasti. Työnteko hyvässä porukassa takaa sen, että Valiolla on oikeasti kivaa olla töissä!

Kesäpuuhana töiden ohella olen nauttinut ulkona syömisestä ja livemusiikista erilaisten keikkojen ja festivaalien muodossa. Olen käynyt töissä toimistolla säännöllisesti Turusta käsin, joten kesäinen tekeminen Helsingissä on ollut virkistävää ja kivaa vaihtelua arkeen.

Paras välipala töiden lomassa on lämpiminä päivinä ollut Valio Jäätelöfabriikki salmiakkipommi. Hyvänä kakkosena tulee Valio Jäätelöfabriikki kreisi kinuski.

Valiojengi
Vastuullisuustiimin kesätyöntekijä Nino Grönlund: ”vastuullisuustiimissä on tärkeää olla perillä siitä, mitä maailmassa tapahtuu”.
Valiojengi
Talouden kesätyöntekijä Vili Pohjola: ”olen oppinut täsmällisyyttä ja paineen alla toimimista”.
Valiojengi
Hankintojen ja pakkauskehityksen tiimin kesätyöntekijä Teemu Lindholm: ”Valiolla työskentelevät ammattilaiset puskevat hommia eteenpäin yhteisen hyvän eteen”.
Valiojengi
Päävaraston logistiikan kesätyöntekijät Oskari ja Eerika varmistavat, että tuotteen matka jatkuu turvallisesti kohti jakeluvarastoja, kauppoja ja kouluja.
Valiojengi
Kesätyöt Valio Aimo® tukkukaupassa: Yaaqub pitää tutuista asiakkaista, iloisista työkavereista ja hyvistä esihenkilöistä.