Valio Akatemia®

Lasten ja nuorten liikunnan tukena

Tule mukaan tekemään tavoitteista ja unelmista totta! Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapojaValio Akatemia® stipendien haku vuodelle 2017 on päättynyt.

LeTaLin kisakausi on avattu kaksoisvoitolla!!! Helsinki Trophyssä Tintit 2008 ja nuoremmat Hilppa Halkonen 1. ja Isa Schönberg 2. Sarjassa luisteli 25 luistelijaa. Päivä jatkui hienolla menestyksellä sillä Minit- sarjassa Vilma Kolehmainen luisteli 1./41. Silmu B:ssä Helmi Mannila 8./29. Onnea tytöt ja valmentaja Marika huikeasta kauden avauksesta 💕 #leppävirrantaitoluistelijat #luistelunlumoa #valioakatemia #helsinkitrophy2016

Valiojogurtti® on vuosikymmenten ajan ollut suomalaisten suosikkijogurtti. Sen valmistus aloitettiin jo vuonna 1968. Valiojogurtti® kantaa ylpeydellä perinnettä mutta uudistuu samalla koko ajan vastatakseen kuluttajien muuttuviin toiveisiin. Nyt suosikkijogurteissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria mutta tuttu erinomainen maku.

Lue lisää

Ladataan…

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi