Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Seitsemän ruokaa säilykkeistä

Seitsemän ruokaa säilykkeistä
Laura Saukkonen
Valio markkinointi

Lauran keittiöstä löytyy aina chiliä, valkosipulia ja juustoa – ja ruoasta ekstraripaus mustapippuria.

Tomaattimurskaa, linssejä ja tonnikalaa tai luonnonkalasäilykettä. Ehkäpä vielä purkillinen kapriksia tai oliiveja. Listasimme nerokkaat reseptit, joilla otat kuiva-ainekaapin aarteet tehokäyttöön!

Säilykkeet ovat mainio kotivara – pitkä säilyvyys ja monikäyttöisyys takaavat, että syötävää löytyy myös silloin, kun kaupassa ei ole ehtinyt hetkeen käydä. Jos kaapeista löytyy myös muutamia hyvin säilyviä maitotuotteita, juureksia sekä yleisimmät jauhot ja mausteet, kasvaa kokkausvaihtoehdot jo useampaan nälän nopeasti sammuttavaan ruokaan.

Mehevä kala-perunavuoka

Tämä edullinen arkiruoka on kerrassaan nerokas: valmistukseen riittää seitsemän raaka-ainetta ja kymmenisen minuuttia aktiivista työaikaa. Uunin lämmössä rauhakseen kypsyvää ruokaa on helppo valmistaa kerralla enemmän, jolloin syötävää syntyy useammalle päivälle tai syöjälle.


Search