Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Helppoa leivontaa Valion leivontakreemeillä

Helppoa leivontaa Valion leivontakreemeillä
Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Leivonnan kenties ihanin hetki on nähdä hymyilevät ilmeet, kun ensimmäinen suupala lämpimäisestä maistetaan. Valio leivontakreemeillä taiot käden käänteessä hymyilyttävät herkut itsellesi ja muille. Nämä kreemit on helppo kietaista pullan täytteeksi tai sekoittaa täytteeksi kakkuun ja piirakkaan.

Valio vaniljakreemi, kinuskikreemi ja uusi Valio sitruunakreemi ovat makean leivonnan moniottelijoita. Ne on kehitetty yhteistyössä leivontavaikuttaja Kinuskikissan kanssa

Valio vaniljakreemissä on syvä vaniljan maku ja silkinsileä koostumus.Vanilja on kaikkien makukaveri, jolle löytyy käyttöä läpi sesonkien. Kokeile vaikka erilaisten marjojen kanssa.

Valio kinuskikreemin herkullinen kinuskinen maku sopii pulliin, viinereihin, piirakoihin ja kakkujen täytteeksi sekä jäätelön tai marjojen kanssa syötäväksi. Se on helppo yhdistää vaniljakreemin tai kermavaahdon kanssa ja siitä saa käden käänteessä trendikästä suolakinuskia sekoittamalla hieman sormisuolaa sekaan.

Lemon curd eli sitruunakreemi on parhaita keksintöjä auringon alla: toimii kakun välissä ja päällä, kermavaahdon maun tuojana, malja- ja kerrosjälkkärien piristäjänä ja vaikka missä muualla. Valio sitruunakreemi on kylmähyllyn ensimmäinen käyttövalmis sitruunakreemi.

Valio leivontakreemit tuovat runsaasti makua ja sopivan jämäkän rakenteen monenlaisiin makeisiin leivonnaisiin. Laktoosittomat kreemit kestävät hyvin paistamisen eivätkä sisällä kananmunaa.

Leivo, leivo, leivo!

Leivo, leivo, leivo!

Pääasia on, että leivot, sillä leipoja tekee aina hyvää! Tutustu Valion leivonnan maailmaan ja löydä seuraava suosikkireseptisi.

Search