Siirry sisältöön
Leivonta

Kesän Parhaat – Myllyn Paras x Valio – Helposta helpompaa

Kesän Parhaat - Myllyn Paras x Valio - Helposta helpompaa
Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Valio vaniljakreemi + Myllyn Paras -valmistaikinat = kesän vaivattomat ja herkulliset leivonnaiset. Osallistu koko kesän kestävään #kesänparhaat -somekisaan. Voit voittaa 400€ arvoisen Heirol-lahjakortin ja muita mahtavia palkintoja!

Myllyn Paras ja Valio laittavat kädet yhdessä taikinaan! Kesän vaivattomat ja herkulliset makeat leivonnaiset syntyvät, kun yhdistät Myllyn Paras -valmistaikinat Valio vaniljakreemiin. Leivo pulla, torttu, piirakka, kakku tai mitä vain mielikuvituksesi keksii! Koristele vaikka tuoreilla kotimaisilla marjoilla tai jollain eksoottisemmalla. Tai jätä koristelematta. Helposta leipomisesta tuli näin entistäkin helpompaa, ja aikaa jää kesän spontaaniin riemuun ja vuodenajasta nauttimiseen. Alta löydät reseptejä inspiraatioksi.

Kesäkuusta elokuun loppuun somessa on käynnissä Myllyn Parhaan ja Valion kuvakisa: #kesänparhaat. Mieleenpainuvimmat kuvat palkitaan. Ja korostamme: tässä hommassa ei tarvitse olla ammattikuvaaja, vaan silkka fiilis, yrittäminen ja kokeilun riemu ratkaisevat! Leipominen on hauskaa, joten anna ilon näkyä. Pääpalkintoina elokuun lopussa on kaksi kappaletta Heirol-lahjakortteja. Heirol valmistaa laadukkaita keittiövälineitä ja yhden lahjakortin arvo on 400 euroa. Lisäksi kuukausittain palkitaan osallistujia leivontatuote- ja lahjakorttipalkinnoilla.

Tip icon

Näin osallistut Kesän parhaat -kilpailuun

  • Kilpailu käynnistyy 1.6. Valion ja Myllyn Parhaan some-kanavissa
  •  Osallistu leipomalla Valion Vaniljakreemistä ja Myllyn Paras -valmistaikinoista kesäherkkuja
  • Julkaise kuva omasta leipomuksestasi Instagramissa tunnisteella #kesänparhaat. Muistathan, että tilisi täytyy olla julkinen.
  • Osallistua voit myös Facebookissa kommentoimalla kisapostauksiin
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja #kesänparhaat-kisa päättyy pe 27.8. Facebook ja Instagram eivät ole mukana kisan järjestämisessä
  • Palkintoja jaetaan koko kesän ajan, joten osallistuminen kannattaa!

Valion Instagram ja Facebook Myllyn Parhaan Instagram ja Facebook

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

”Nyt leipomaan kesän parhaita!”

Valio ja Myllyn Paras

Vaniljakreemillä helposti hyvää

Helppoakin helpompaa leivontaa tiedossa uudella Valio vaniljakreemillä. Löydät sen kaupan kylmähyllystä.

Search