Siirry sisältöön
Ilmiöt ja ihmiset

Kiireetön joulubussi kulki halki Suomen ja vei bussillisen nuoria jouluksi kotiin

Kiireetön joulubussi kulki halki Suomen ja vei bussillisen nuoria jouluksi kotiin
Helena Karhujoki
Viestintäjohtaja

Retkeily luonnossa on ollut Helenan lempijuttuja pienestä asti. Ehkä juuri siksi Helena innostuu myös töissä erityisesti ruoan ilmastovaikutusten pienentämisestä ja eläinten hyvinvoinnista.

Valion joulubussi ajoi Helsingistä Rovaniemelle ja vei jouluksi kotiin nuoria aikuisia, jotka asuvat kaukana kotoa esimerkiksi opintojensa takia. Kyyti vei jokaisen turvallisesti perille, mutta yhtä olennaista reissussa oli leppoisa matkanteko ja jouluinen yhdessäolo. Kiireettömän matkan varrella pysähdyttiin syömään yhdessä, ja poimittiin mukaan uusia matkustajia. Bussissa tunnelmaa loivat Radio Suomipopin Tinni Wikström, vaikuttaja ja valokuvaaja Janita Autio sekä yllätysvieraana nähty Joulupukki.

Jouluna kaikkien pitäisi päästä kotiin rakkaiden luokse yhteiseen pöytään. Siksi Valio järjesti kyydin kotiin bussilastilliselle nuoria aikuisia joulun kiireettömällä bussivuorolla, joka kulki lauantaina 22.12. halki Suomen Helsingistä aina Rovaniemelle saakka. Matkan aikana pysähdyttiin syömään jouluruokaa, ja samalla napattiin uusia matkailijoita mukaan Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Hymyilevät Tinni Wikström ja Janita Autio
Joulubussi ja matkaajat
Matkustajia joulubussissa
Joulupukki Valion joulubussissa
Iloista tunnelmaa joulubussissa
Ruokailua reissun puolivälissä
Matkalaiset ruokailevat yhdessä pöydässä
Joulubussi
Suudelma päämärässä

Search