Fight for Joy

Fight for joy on Valion uusi YouTube -sisältösarja, joka korostaa jokaista omana itsenään ja puhuu yhteisöllisyyden puolesta. Muistuttaa iloisista hetkistä yhdessä ruoan parissa ja opettaa upottamaan kädet rohkeasti taikinaan.

Tärkeintä ei ole onnistua täydellisesti, vaan uskaltaa yrittää. Fight for joy vastaa erilaisiin tarpeisiin leivonnan ja ruoan valmistuksen saralla: se inspiroi, antaa uutta tietoa, viihdyttää sekä osoittaa kuinka kuka tahansa voi onnistua keittiössä. Tässä yhteydessä sana ’Fight’ on ehdottoman positiivinen asia ja iloisuus elämänasenne.

Sarjassa nähdään joukko nuorille aikuisille tuttuja sosiaalisen median vaikuttajia: Suomen vaikutusvaltaisimpana somevaikuttajana palkittu Mmiisas, laulaja-lauluntekijä ja vuoden 2021 UMK finalisti Ilta sekä Suomen seuratuimpiin lukeutuva tubettaja Lakko.

Oletko valmis kokkaamaan? Fight for Joy ensimmäinen jakso julkaistaan Valion YouTube-kanavalla 28.4. klo 9.

Ensimmäisessä jaksossa Mmiisas leipoo helpot donitsit

Käsi ylös, kenen päivä piristyy donitseilla? Sadepäivä, aurinkopäivä, sunnuntaipäivä, maanantaipäivä… Päivä kun päivä, on aika hypätä keittiöön ja helppojen donitsien maailmaan. Näitä donitseja Mmiisas leipoo, kun edessä on kiva ilta kavereiden kanssa. “Se on täydellistä, vaikka itse sanonkin!”

Kympillä kulinarismia

Helppoa ja halpaa! Kulunut vuosi on saanut monet ruoanlaiton ja leivonnan ensikertalaiset tarttumaan kauhaan ja kattilaan, taitotasosta riippumatta. Haluamme helpottaa nuorten jokapäiväistä arkea ja tarjota helppoja, huokeita ratkaisuja. Ota haltuun nämä reseptit ja kokkaat hyvää halvalla.