Siirry sisältöön
Fight for Joy
Brändi

Fight for Joy

Fight for joy on Valion YouTube -sisältösarja, joka korostaa jokaista omana itsenään ja puhuu yhteisöllisyyden puolesta. Muistuttaa iloisista hetkistä yhdessä ruoan parissa ja opettaa upottamaan kädet rohkeasti taikinaan.

Liity Mmiisasin ja vieraiden seuraan

Syksyllä 2021 valmistetaan täydellistä aamiaista, kun Mmiisasin vieraaksi saapuu aina yhtä ihastuttava laulaja-lauluntekijä Ellinoora. Perinteiset korvapuustit kohtaavat puolestaan vertaisensa vastustajan kansallisen korvapuustipäivän kunniaksi ja brownie viedään herkullisuudessaan uudelle tasolle. Kenen kanssa Mmiisas oli kokkisodassa vastakkain, mutta tällä kertaa pöydän samalla puolella?

Käsi ylös, kuka on kokeillut näitä reseptejä?

Sarjan ensimmäisellä kaudella kokattiin ja leivottiin Mmiisasin johdolla, maisteltiin laulaja-lauluntekijä ja vuoden 2021 UMK finalisti Iltan burritoja sekä nautittiin Suomen seuratuimpiin lukeutuvan tubettajan Lakon taidoista letun paistossa.


Kympillä kulinarismia

Helppoa ja halpaa! Kulunut vuosi on saanut monet ruoanlaiton ja leivonnan ensikertalaiset tarttumaan kauhaan ja kattilaan, taitotasosta riippumatta. Haluamme helpottaa nuorten jokapäiväistä arkea ja tarjota helppoja, huokeita ratkaisuja. Ota haltuun nämä reseptit ja kokkaat hyvää halvalla.

Search