Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.93
tähteä viidestä
15 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g lohifileetä
- ½-1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 sitruuna
- 1 nippu tuoretta parsaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää…
Lisäksi
- 100 g pakasteherneitä
- 0 kg tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa lohi nahattomiksi annospaloiksi ja asettele palat uunivuokaan. Mausta kalan pinta suolalla ja mustapippurilla.
- Viipaloi sitruunat ja laita viipaleet lohipalojen päälle. Halkaise parsat ja asettele lohipalojen väleihin.
- Kaada päälle ruokakerma ja paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.
- Kiehauta herneet ja hienonna niiden joukkoon tuoretta minttua. Lisää maustetut herneet lohivuokaan juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta minttua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.