Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g lohifileetä
- ½-1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 sitruuna
- 1 nippu tuoretta parsaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää…
Lisäksi
- 100 g pakasteherneitä
- 0 kg tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa lohi nahattomiksi annospaloiksi ja asettele palat uunivuokaan. Mausta kalan pinta suolalla ja mustapippurilla.
- Viipaloi sitruunat ja laita viipaleet lohipalojen päälle. Halkaise parsat ja asettele lohipalojen väleihin.
- Kaada päälle ruokakerma ja paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.
- Kiehauta herneet ja hienonna niiden joukkoon tuoretta minttua. Lisää maustetut herneet lohivuokaan juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta minttua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.