Koskenlaskijan pippuriperunat

Koskenlaskijan pippuriperunat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Koskenlaskijan pippuriperunat

Koskenlaskijan pippuriperunat

Peruna-gnocchit maustuvat pannulla pippurijuuston ja salvian kanssa. Helppo ja nopea pannuruoka pippurin ja juuston ystävälle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1515 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
25 g
500 g
valmiita peruna-gnoccheja
10
tuoreita salvianlehtiä
½ pkt
1 prk (2 dl)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sulata voi pannulla ja lisää gnocchit sekä salvianlehdet. Paista käännellen, kunnes gnocchit saavat kauniin värin.
  2. Leikkaa sulatejuusto paloiksi ja lisää pannulle. Kaada joukkoon myös kerma. Anna juuston sulaa ja kastikkeen kiehahtaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.
  3. Tarjoile heti tuoreen leivän ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.