Koskenlaskijan pippuriperunat

Koskenlaskijan pippuriperunat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Koskenlaskijan pippuriperunat

Koskenlaskijan pippuriperunat

Peruna-gnocchit maustuvat pannulla pippirijuustolla ja salvialla. Helppo ja nopea pannuruoka pippurin ja juuston ystävälle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
25 g
500 g
valmiita peruna-gnoccheja
10
tuoreita salvianlehtiä
½ pkt
1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Sulata voi pannulla ja lisää gnocchit sekä salvianlehdet. Paista käännellen, kunnes gnocchit saavat kauniin värin.
  2. Leikkaa sulatejuusto paloiksi ja lisää pannulle. Kaada joukkoon myös kerma. Anna juuston sulaa ja kastikkeen kiehahtaa.
  3. Tarjoile heti tuoreen leivän ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›