Siirry sisältöön
Reseptit käden ulottuvilla: Valio leivontatuotteissa on AR-kokemus

Tuotteen takana

Reseptit käden ulottuvilla: Valio leivontatuotteissa on AR-kokemus

Tekisi mieli leipoa, mutta mitä? Skannaa AR-koodi pakkauksesta ja pääset suoraan resepteihin! Valion leivontatuotteissa, kuten maustetuissa rahkoissa ja leivontakermoissa on nyt lisätyn todellisuuden eli AR (Augmented Reality) -kokemus, jossa älypuhelimen kautta voi katsoa tuotteelle sopivia reseptejä – vaikka jo kaupassa.

Tip icon

Näin käytät AR-sisältöjä

  1. Valitse oma suosikkisi Valion leivontatuotteista. Löydät maustetut rahkat ja leivontakermat hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.
  2. Mene älypuhelimen nettiselaimella osoitteeseen ar.valio.fi.
  3. Salli kameran käyttö ja osoita kameralla tuotepakkauksen kyljessä olevaa AR-koodia.
  4. Kokemus avautuu nyt puhelimen näytölle. Tutustu reseptiehdotuksiimme tai katso lisää reseptejä sinisestä valio.fi -painikkeesta. Tällöin siirryt suoraan reseptisivuille katsomaan lisää reseptejä tuotteelle.
  5. Kannattaa katsoa AR-reseptiehdotukset taas seuraavan kerran, kun mietit leivontatuotteidemme käyttöä. Päivitämme AR-kokemukseen koko ajan uusia, sesonkiin sopivia reseptejä!

”Vähemmän etsimistä, enemmän leipomista!”


Kutkuttaako jauhopeukaloa?

Olemme koonneet yhteen paikkaan kaikki herkulliset leivontareseptimme aina pehmoisista pullista rapeisiin leipiin ja juhlaviin voileipäkakkuihin saakka. Valio Koekeittiö on testannut reseptit toimiviksi, joten voit olla varma, että onnistut!

Search