Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA gratinoitu lehtiselleri

Tämä hienostuneen makuinen kasvislisäke toimii esim. liharuokien lisukkeena.

AURA gratinoitu lehtiselleri
AURA gratinoitu lehtiselleri

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 (n. 300 g) varsisellerin vartta
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl (60 g) saksanpähkinää rouhittuna
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto

Ohje

  1. Leikkaa lehtiselleri n. 1 cm paksuisiksi suikaleiksi. Keitä paloja n. 5 min suolalla maustetussa vedessä.
  2. Siirrä keitetyt ja valutetut sellerit voideltuun uunivuokaan. Ripottele pintaan pähkinärouhe sekä AURA muru. Kuorruta 250 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 0,3 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search