
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (n. 300 g) varsisellerin vartta
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 60 g saksanpähkinää rouhittuna
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa lehtiselleri n. 1 cm paksuisiksi suikaleiksi. Keitä paloja n. 5 min suolalla maustetussa vedessä.
- Siirrä keitetyt ja valutetut sellerit voideltuun uunivuokaan. Ripottele pintaan pähkinärouhe sekä AURA muru. Kuorruta 250 asteessa n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
62 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
0,4 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa