AURA gratinoitu lehtiselleri

AURA gratinoitu lehtiselleri
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

AURA gratinoitu lehtiselleri

AURA gratinoitu lehtiselleri

Tämä hienostuneen makuinen kasvislisäke toimii esim. liharuokien lisukkeena.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 (n. 300 g)
lehtisellerin vartta
1 l
vettä
1 tl
suolaa
1 dl
saksanpähkinää rouhittuna
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Leikkaa lehtiselleri n. 1 cm paksuisiksi suikaleiksi. Keitä paloja n. 5 min suolalla maustetussa vedessä.
  2. Siirrä keitetyt ja valutetut sellerit voideltuun uunivuokaan. Ripottele pintaan pähkinärouhe sekä AURA muru. Kuorruta 250 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›