Brunssivohvelit

Brunssivohvelit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Brunssivohvelit

Brunssivohvelit

Tarjoa sitruunalla säväytetyt vohvelit runsaiden täytteiden kanssa. Valitse täytteeksi lämminsavulohi- tai broileritäyte. Tarjoa ruokaisat vohvelit brunssilla. Sopii hyvin myös esim. iltapalaksi.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset8 vohvelia

8 vohvelia
2
kananmunaa
½ dl
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
¾ tl
suolaa
4 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
3 dl
1 dl
hiilihapollista vettä , Soda Stream tai kivennäisvesi

Vaihtoehto 1: Lämminsavulohitäyte

1 prk (180 g)
300 g
loimu- tai lämminsavulohta
4
keitettyä (8 min) kananmunaa
1 dl
oliiviviipaleita
pala
purjosipulia viipaleina

Vaihtoehto 2: Broileritäyte

1 pussi (150 g)
250 g
kypsää broileria , vuoluviipaleita
2
kypsää avokadoa
100 g
viinirypäleitä puolitettuina

Inkiväärivaahto

1 prk (150 g)
ripaus
inkivääriä

tai 1 rkltuoretta inkivääriä

Ohje

  1. Sekoita munat, sitruunamehu, sokeri ja suola kannussa. Mittaa päälle jauhot ja sekoita niihin leivinjauhe. Kaada päälle maito. Vatkaa sekaisin. Anna turvota 10 min.
  2. Lisää joukkoon hiilihapotettu vesi ja sekoita.
  3. Paista vohvelit laittamalla vajaa 1 dl taikinaa kerrallaan voidellulle raudalle. Paista kypsäksi. Päällystä vohvelit valitsemallasi täytteellä ja tarjoa brunssilla tai iltapalana.
  4. Broileritäyte

  5. Levitä vohveleiden päälle AURA murua, vuolubroileria, avokadoa, rypäleitä sekä inkiväärivaahtoa.
  6. Lämminsavulohitäyte

  7. Levitä vohvelin päälle salaattijuustoa murennettuna, lämminsavulohta, keitettyä kananmunaa, oliiveja ja purjoa sekä inkiväärivaahtoa.
  8. Inkiväärivaahto

  9. Vaahdota crème fraîche ja inkivääri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Jos käytät tuoretta inkivääriä, lisää se vaahdottamisen jälkeen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.