
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 350 g pastaa
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 120 g ilmakuivattua kinkkua
- 2 persimonia tai sharon-hedelmää
- 0 kg lehtipersiljaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä ilmakuivatut kinkut leivinpaperille uunipellille. Leikkaa pestyt persimonit lohkoiksi, laita kinkkujen lomaan pellille. Paista uunissa 225 asteessa n. 8 min, kunnes kinkut ovat rapeita ja persimon hiukan paahtunut.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna kerma pannulla. Murenna joukkoon lähes koko AURA juusto, säästä hiukan pinnalle.
- Yhdistä valutettu pasta AURA kerman joukkoon. Jaa pasta, paloitellut kinkut ja persimonit lautasille.
- Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
23,1 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtipersiljaa
- mustapippuria myllystä