AURA-persimonpasta

AURA-persimonpasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA-persimonpasta

AURA-persimonpasta

Makean pehmeä persimon ja rapean suolainen ilmakuivattu kinkku ovat mainio makupari kermaiselle pastalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
99 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
pastaa
1 prk (3,3 dl)
1 pala (170 g)
120 g
ilmakuivattua kinkkua
2
persimonia tai sharon-hedelmää
lehtipersiljaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Levitä ilmakuivatut kinkut leivinpaperille uunipellille. Leikkaa pestyt persimonit lohkoiksi, laita kinkkujen lomaan pellille. Paista uunissa 225 asteessa n. 8 min, kunnes kinkut ovat rapeita ja persimon hiukan paahtunut.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kuumenna kerma pannulla. Murenna joukkoon lähes koko AURA juusto, säästä hiukan pinnalle.
  4. Yhdistä valutettu pasta AURA kerman joukkoon. Jaa pasta, paloitellut kinkut ja persimonit lautasille.
  5. Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.