600 g | naudan jauhelihaa |
2 - 3 (300 g) | sipulia |
4 - 5 | valkosipulin kynttä |
¼ tl | suolaa |
2 tlk (à 400 g) | tomaattimurskaa |
2 dl | vettä |
1 kpl | Knorr fond du Chef annosfondia , liha |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
1/2 - 1 dl | tuoretta basilikaa hienonnettuna tai 2 tlbasilikaa |
12 | lasagnelevyä |
1 prk (3,3 dl) | |
2 pkt (à 170 g) | |
Pinnalle | |
---|---|
( pala |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.