AURA lasagne

AURA lasagne
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA lasagne

AURA lasagne

AURA sopii lisättäväksi monenlaiseen tuttuun ruokaan. Lisää lasagneen reilusti juustoa. Jäähtyneenä sen voi pakata vaikka annospaloiksi ja lämmittää annos kerrallaan kätevästi mikrossa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
naudan jauhelihaa
2 - 3 (300 g)
sipulia
4 - 5
valkosipulin kynttä
¼ tl
suolaa
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
1 kpl
Knorr fond du Chef annosfondia , liha
1 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 - 1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna

tai 2 tlbasilikaa
12
lasagnelevyä
1 prk (3,3 dl)
2 pkt (à 170 g)

Pinnalle

pala

Ohje

  1. Paista jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulit pannulla. Riippuen jauhelihan rasvapitoisuudesta, lisää tarvittaessa rasvaa. Mausta suolalla.
  2. Lisää tomaattimurskat. Huuhtele molemmat tölkit vedellä ja lisää jauhelihan joukkoon. Lisää fondi ja pippuri. Anna kiehua alhaisella lämmöllä muutama minuutti.
  3. Nosta pannu levyltä. Mausta halutessasi basilikalla.
  4. Leikkaa AURA juustot viipaleiksi.
  5. Levitä lasagnevuoan pohjalle ensin jauhelihakastiketta. Levitä päälle AURA juustoa ja 3/4 dl ruokakermaa. Levitä päälle 3 lasagnelevyä. Valmista seuraavat kerrokset samaan tapaan.
  6. Painele lopuksi lasagnea kevyesti, jotta kosteus jakaantuu tasaisesti. Valuta päälle loppu ruokakerma.
  7. Kypsennä 175 asteessa n. 1 h. Ripottele halutessasi AURA muruja pinnalle. Anna vetäytyä 15 - 20 min ennen tarjoilua.
  8. Tarjoa pääruokana vihersalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›