AURA lasagne

AURA lasagne

1 h 25 min
keskitaso
143 kcal / 100g
7
8

AURA sopii lisättäväksi monenlaiseen tuttuun ruokaan. Lisää lasagneen reilusti juustoa. Jäähtyneenä sen voi pakata vaikka annospaloiksi ja lämmittää annos kerrallaan kätevästi mikrossa.

Ainekset

6 annosta
600 g
naudan jauhelihaa
2 - 3 (300 g)
sipulia
4 - 5
valkosipulin kynttä
¼ tl
suolaa
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
1 kpl
Knorr fond du Chef annosfondia , liha
1 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 - 1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
12
lasagnelevyä
1 prk (3,3 dl)
2 pkt (à 170  g)

Pinnalle

pala

Ohje

  1. Paista jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulit pannulla. Riippuen jauhelihan rasvapitoisuudesta, lisää tarvittaessa rasvaa. Mausta suolalla.
  2. Lisää tomaattimurskat. Huuhtele molemmat tölkit vedellä ja lisää jauhelihan joukkoon. Lisää fondi ja pippuri. Anna kiehua alhaisella lämmöllä muutama minuutti.
  3. Nosta pannu levyltä. Mausta halutessasi basilikalla.
  4. Leikkaa AURA juustot viipaleiksi.
  5. Levitä lasagnevuoan pohjalle ensin jauhelihakastiketta. Levitä päälle AURA juustoa ja 3/4 dl ruokakermaa. Levitä päälle 3 lasagnelevyä. Valmista seuraavat kerrokset samaan tapaan.
  6. Painele lopuksi lasagnea kevyesti, jotta kosteus jakaantuu tasaisesti. Valuta päälle loppu ruokakerma.
  7. Kypsennä 175 asteessa n. 1 h. Ripottele halutessasi AURA muruja pinnalle. Anna vetäytyä 15 - 20 min ennen tarjoilua.
  8. Tarjoa pääruokana vihersalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)