Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g naudan jauhelihaa
- 2-3 (300 g) sipulia
- 4-5 valkosipulin kynttä
- ¼ tl suolaa
- 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
- 2 dl vettä
- 1 Knorr fond du Chef annosfondia, liha
- 1 tl rouhittua mustapippuria
-
½-1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 2 tl basilikaa
Voit kokeilla myös - 12 lasagnelevyä
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
-
2 pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Pinnalle
-
0 kg
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha, hienonnetut sipulit ja valkosipulit pannulla. Riippuen jauhelihan rasvapitoisuudesta, lisää tarvittaessa rasvaa. Mausta suolalla.
- Lisää tomaattimurskat. Huuhtele molemmat tölkit vedellä ja lisää jauhelihan joukkoon. Lisää fondi ja pippuri. Anna kiehua alhaisella lämmöllä muutama minuutti.
- Nosta pannu levyltä. Mausta halutessasi basilikalla.
- Leikkaa AURA juustot viipaleiksi.
- Levitä lasagnevuoan pohjalle ensin jauhelihakastiketta. Levitä päälle AURA juustoa ja 3/4 dl ruokakermaa. Levitä päälle 3 lasagnelevyä. Valmista seuraavat kerrokset samaan tapaan.
- Painele lopuksi lasagnea kevyesti, jotta kosteus jakaantuu tasaisesti. Valuta päälle loppu ruokakerma.
- Kypsennä 175 asteessa n. 1 h. Ripottele halutessasi AURA muruja pinnalle. Anna vetäytyä 15 - 20 min ennen tarjoilua.
- Tarjoa pääruokana vihersalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio AURA® juustoa