Aurinkoinen raastesalaatti

Aurinkoinen raastesalaatti

Arkiruoan keventää raikas tuorejuuresraaste. Kokeile myös muita juureksia.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 (220 g)
porkkanaa
1 (375 g)
kyssäkaali
2
appelsiinia

Kastike

2 dl
Valio turkkilaista jogurttia

tai 2 dlValio Bulgarian jogurttia
1 - 2 rkl
ruokosokerisiirappia tai juoksevaa hunajaa

Pinnalle

½ dl
paahdettuja auringonkukansiemeniä

Ohje

  1. Raasta porkkanat ja kyssäkaali. Yhdistä raasteet.
  2. Kuori appelsiinit. Leikkaa ne kalvottomiksi lohkoiksi. Kuutioi. Lisää raasteen joukkoon.
  3. Mausta jogurtti ruokosokerisiirapilla. Käytä siirappia sen mukaan, kuinka makeita juurekset ja appelsiinit ovat.
  4. Sekoita kastike muihin aineksiin juuri ennen tarjoilua.
  5. Paahda siemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä.
  6. Ripota salaatin pinnalle siemeniä.
  7. Tarjoa välipalana tai lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›