
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (220 g) porkkanaa
- 1 (375 g) kyssäkaali
- 2 appelsiinia
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
2 dl Valio Bulgarian jogurttia
Voit kokeilla myös -
- 1-2 rkl ruokosokerisiirappia tai juoksevaa hunajaa
Pinnalle
- ½ dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Raasta porkkanat ja kyssäkaali. Yhdistä raasteet.
- Kuori appelsiinit. Leikkaa ne kalvottomiksi lohkoiksi. Kuutioi. Lisää raasteen joukkoon.
- Mausta jogurtti ruokosokerisiirapilla. Käytä siirappia sen mukaan, kuinka makeita juurekset ja appelsiinit ovat.
- Sekoita kastike muihin aineksiin juuri ennen tarjoilua.
- Paahda siemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä.
- Ripota salaatin pinnalle siemeniä.
- Tarjoa välipalana tai lisäkesalaattina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa