Paahdettujen metsäsienten, valkosipulin ja makean balsamicon yhdistelmä on vastustamaton. Tämä hiukan paranneltu sienikastike maistuu perinteisen sienikastikkeen tapaan esim. perunoiden, kalan tai kasvisten lisäkkeenä. Keittämällä kastiketta kasaan hiukan saat siitä mainion täytteen uuniperunalle tai letuille.
250 g | esikäsiteltyjä metsäsieniä |
1 | sipuli |
6 - 8 | valkosipulin kynttä |
3 rkl | balsamiviinietikkaa |
½ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 rkl | ruokokidesokeria |
1 prk (150 g) | |
1/2 - 3/4 dl | vettä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.