Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broileri-banaanikastike

Banaani-broileria voi valmistaa myös jauhelihasta. Sillä valmistuu nopeasti ateria. Kastikkeen suurustaa banaani, joka tuo myös makeutta kastikkeeseen. Kokeile ja ylläty - kastike on gluteeniton.

Broileri-banaanikastike
Broileri-banaanikastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g broilerin jauhelihaa
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl kuivattua rakuunaa tai kirveliä
  • 80 g kypsä banaani
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa sitruuna & pippuri
    Laktoositon Valio ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio ruokakerma 2,5 dl sitruuna ja pippuri UHT laktoositon

Ohje

  1. Paista jauheliha kypsäksi paistinpannulla. Lisää tarvittaessa vähän rasvaa. Mausta suolalla ja rakuunalla / kirvelillä.
  2. Lisää haarukalla soseutettu banaani.
  3. Kaada päälle ruokakerma.
  4. Hauduta 10 min. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

VINKKI - RIISI

  1. Kastikkeen makumaailmaan soveltuu parhaiten jasmiini- tai basmatiriisi. Jos kuitenkin haluat ruokaan lisää kuitua, voit tarjota täysjyväriisiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 3,5 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search