Broileri-kasvispiirakka

Broileri-kasvispiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broileri-kasvispiirakka

Broileri-kasvispiirakka

Tässä piirakassa on reilu pohja, joten se sopii hyvin tarjoiltavaksi keveiden sosekeittojen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
45 min
uunissa
20 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
33 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
3 ½ dl
½ pkt (à 50 g)
hiivaa
¾ tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 dl
kaurahiutaleita
2 rkl
n. 5 dl
vehnäjauhoja

Täyte

300 g
marinoituja broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 (200 g)
paprika
1 (150 g)
purjo
pala (150 g)
kesäkurpitsaa
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rasia (200 g)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen maitoon murennettu hiiva, suola, sokeri ja kaurahiutaleet. Anna turvota 5 min. Lisää voisula ja puuhaarukalla sekoittaen jauhot vähitellen.
  2. Kaada taikina uunipellille leivinpaperille. Ripota taikinan päälle jauhoja. Levitä taikina käsin n. 30 x 40 cm:n kokoiseksi levyksi. Anna kohota liinan alla.
  3. Suikaloi paprika, viipaloi purjo ja kuutioi kesäkurpitsa. Paista broilerisuikaleet pannulla voissa kypsiksi. Lisää kasvikset. Jatka paistamista muutama min. Lisää tuorejuusto ja sulata sekoitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Levitä broileri-kasvisseos pohjalle. Ripota päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.