Broileri pico de gallo

Broileri pico de gallo

1 h
keskitaso
144 kcal / 100g
1
0

Pico de gallo on meksikolaisessa keittiössä tarjottava raikas ja tulinen lisäkesalaatti. Täyteläinen kotijuusto tasapainottaa tämän ruoan vivahteikkaita makuja.

Ainekset

4 annosta

Pico de gallo

4
tomaattia
1
sipuli
1
punainen chilipalko
½ dl
tuoretta korianteria
suolaa myllystä

Broileri

4 kappaletta
broilerinkoipia
suolaa
mustapippuria myllystä
hunajaa

Lisäksi

1 pkt (250 g)

Ohje

  1. Pico de gallo

  2. Halkaise tomaatit ja poista siemenet esim. lusikkaa apuna käyttäen. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuori ja hienonna sipulit.
  4. Ota chilistä kanta pois ja halkaise se, älä kuitenkaan poista siemeniä. Hienonna.
  5. Lisää hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
  6. Broileri

  7. Mausta broilerin koivet suolalla, pippurilla ja hunajalla.
  8. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsiä.
  9. Lisää Pico de gallo ja murennettu kotijuusto broilerinkoipien päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)