Broileri pico de gallo

Broileri pico de gallo
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Broileri pico de gallo

Broileri pico de gallo

Pico de gallo on meksikolaisessa keittiössä tarjottava raikas ja tulinen lisäkesalaatti. Täyteläinen kotijuusto tasapainottaa tämän ruoan vivahteikkaita makuja.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Pico de gallo

4
tomaattia
1
sipuli
1
punainen chilipalko
½ dl
tuoretta korianteria
suolaa myllystä

Broileri

4 kappaletta
broilerinkoipia
suolaa
mustapippuria myllystä
hunajaa

Lisäksi

1 pkt (250 g)

Ohje

  1. Pico de gallo

  2. Halkaise tomaatit ja poista siemenet esim. lusikkaa apuna käyttäen. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuori ja hienonna sipulit.
  4. Ota chilistä kanta pois ja halkaise se, älä kuitenkaan poista siemeniä. Hienonna.
  5. Lisää hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
  6. Broileri

  7. Mausta broilerin koivet suolalla, pippurilla ja hunajalla.
  8. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsiä.
  9. Lisää Pico de gallo ja murennettu kotijuusto broilerinkoipien päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›