
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPico de gallo
- 4 tomaattia
- 1 sipuli
- 1 punainen chilipalko
- ½ dl tuoretta korianteria
- 0 kg suolaa myllystä
Broileri
- 4 (800 g) broilerinkoipia
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
Jaa resepti
Ohje
Pico de gallo
- Halkaise tomaatit ja poista siemenet esim. lusikkaa apuna käyttäen. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Ota chilistä kanta pois ja halkaise se, älä kuitenkaan poista siemeniä. Hienonna.
- Lisää hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
Broileri
- Mausta broilerin koivet suolalla ja pippurilla.
- Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsiä.
- Lisää Pico de gallo ja murennettu kotijuusto broilerinkoipien päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
13,2 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- suolaa
- mustapippuria myllystä