
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sipuli (pieni)
- 1 kg kuorellisia sinisimpukoita
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista currykastikettaValio kermainen currykastike on käyttövalmis curryn makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi kanan, kalan…
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 1 lime
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele simpukat kylmällä vedellä.
- Kuumenna voi kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli.
- Freesaa hetki. Lisää simpukat ja currykastike. Mittaa viini kastikepurkkiin ja ravista. Kaada viini simpukoiden joukkoon. Lisää myös lohkottu lime.
- Peitä tiiviillä kannella. Anna kiehua ja simpukoiden kypsyä kastikkeesta muodostuvassa höyryssä, kunnes ne avautuvat n. 5-10 min.
- Viimeistele tuoreella korianterilla.
- Keittämisen aikana simpukan tulee avautua. Älä syö avautumattomia simpukoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa