Rapea filotaikinapohja sopii hyvin välimerelliseen kasvispiirakkaan. Peitä tarvittaessa valmistusvaiheessa voitelemattomat filolevyt kelmulla tai puhtaalla kostutetulla keittiöpyyhkeellä. Näin ne eivät kuivahda ja murru. Halutessasi voit korvata filotaikinan maukkaalla kaurataikinalla, ks. resepti ohjeen lopusta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
1 pkt (450 g) | filotaikinalevyjä (pakaste, esim. Kanaki) |
150 g | |
Täyte | |
2 (250 g) | sipulia |
1 - 2 rkl | |
2 (400 g) | paprikaa (punainen ja keltainen) |
1 tlk (190 g) | latva-artisokkaa persiljamarinadissa , esim. Saclà |
1 tl | sitruunapippuria |
1 pussi (150 g) | |
1 | kananmuna |
1 prk (2,5 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.