
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- ¼ tl suolaa
- ½ tl paprikajauhetta
- 2 rkl vettä
Poro-paprikatäyte
- 150 g ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
- 1 punainen paprika
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 3 kananmunaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Nypi voi, jauhot ja mausteet sekaisin käsin tai monitoimikoneessa. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina pyöreän piirasvuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 26 cm).
- Kuutioi kylmäsavuporo ja paprika. Laita kuutiot taikinan päälle. Yhdistä juustoraaste, munat, kerma ja mausteet kulhossa ja kaada kuutioiden päälle
- Paista uunissa 200 asteessa n. 35 min
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
228 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä