Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hedelmiä ja vaniljafraichea

Hedelmät maistuvat jälkiruoaksi. Tässä annos kruunataan vaniljalla maustetulla fraîchevaahdolla.

Hedelmiä ja vaniljafraichea
Hedelmiä ja vaniljafraichea

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g luumuja
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 2 tl vaniljasokeria

Koristeluun

  • 0 kg passiohedelmää

Ohje

  1. Vaahdota crème fraîche. Lisää joukkoon vaniljasokeri.
  2. Poista luumuista kivet ja leikkaa lohkoiksi.
  3. Annostele pinnalle vaniljafraîchea. Koristele passionhedelmän sisustalla

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 7,8 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • passiohedelmää
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search