Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.91
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (5 ) voitaikinalevyjä esim. Myllyn Paras
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 100 g tuoreita marjoja
Pinnalle
- 0 kg kananmunaa
- 0 kg raesokeria ja/tai tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
- Tee levyihin viillot taittelua varten (ks. vinkki) tai täytä taittelematta (kuvassa).
- Pursota kreemi levyn keskelle, voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
- Viimeistele tuoreilla marjoilla halutessasi tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
30 g
Rasva
22,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.