Helpot viinerit

Helpot viinerit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Helpot viinerit

Helpot viinerit

Helpot viinerit valmistuu voi- tai lehtitaikinasta ja herkullisesta vaniljakreemistä. Koristelemalla paistetut viinerit tuoreilla marjoilla saat näyttävät tarjottavat pienellä vaivalla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
sulatus
1 h
uunissa
20 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
55 arvostelua

Ainekset10 kpl

10 kpl
1 pkt (5 kpl)
voitaikinalevyjä esim. Myllyn Paras
1 prk (200 g)
100 g
tuoreita marjoja

Pinnalle

kananmunaa
raesokeria ja/tai tomusokeria

Ohje

  1. Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
  2. Tee levyihin viillot taittelua varten (ks. vinkki) tai täytä taittelematta (kuvassa).
  3. Pursota kreemi levyn keskelle, voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
  5. Viimeistele tuoreilla marjoilla halutessasi tomusokerilla.
Vinkki

Vinkki

Kukkataittelu: tee neliön jokaiseen kulmaan suorakulmaviillot n. 0,5 cm:n päähän reunasta. Taita kulmat tortun keskelle ja täytä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
338 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.