Helppo lasagne

Helppo lasagne

Lasagnen valmistaminen ei muutu tämän helpommaksi. Valmis tomaattikastike ja mehevä Koskenlaskija takaavat, että lopputulos on silti herkullinen.

45 min
helppo
173 kcal / 100g
7
39

Ainekset8 annosta

8 annosta
700 g
naudan jauhelihaa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 prk (à 400 g)
tomaattipastakastiketta
12
lasagnelevyä
2 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar

tai 2 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
2 ½ dl

Ohje

  1. Ruskista jauheliha. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon tomaattipastakastike. Huuhtele tölkit tilkalla vettä ja kaada pannulle. Anna kiehua hetki, kunnes kastike hiukan sakenee.
  2. Lado voidellun n. 20 x 30 cm uunivuoan pohjalle 4 lasagnelevyä. Lusikoi päälle 1/3 jauhelihakastikkeesta. Sekoita Koskenlaskija ja maito. Kaada 1/3 seoksesta vuokaan. Toista samaan tapaan vielä kaksi kertaa.
  3. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
  4. Anna lasagnen vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›