Helppo lasagne

Helppo lasagne
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Helppo lasagne

Helppo lasagne

Lasagnen valmistaminen ei muutu tämän helpommaksi. Valmis tomaattikastike ja mehevä Koskenlaskija takaavat, että lopputulos on silti herkullinen.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
35 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1313 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
700 g
naudan jauhelihaa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 prk (à 400 g)
tomaattipastakastiketta
12
lasagnelevyä
2 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar

tai 2 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
2 ½ dl

Ohje

  1. Ruskista jauheliha. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon tomaattipastakastike. Huuhtele tölkit tilkalla vettä ja kaada pannulle. Anna kiehua hetki, kunnes kastike hiukan sakenee.
  2. Lado voidellun n. 20 x 30 cm uunivuoan pohjalle 4 lasagnelevyä. Lusikoi päälle 1/3 jauhelihakastikkeesta. Sekoita Koskenlaskija ja maito. Kaada 1/3 seoksesta vuokaan. Toista samaan tapaan vielä kaksi kertaa.
  3. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
  4. Anna lasagnen vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›