Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo paprikapasta

Helppo paprikapasta on kasvisversio suositusta turkkilaisesta pastasta, joka ihastuttaa helppoudellaan ja mausteisuudellaan. Tässä reseptissä jauheliha on korvattu paprika-maustetuilla Gold&Green® suikaleilla, jotka tuovat annokseen sekä proteiinia että makua.

Helppo paprikapasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 350 g pastaa (esim. farfalle)
  • 1 pkt (240 g)
    Gold&Green® suikaleita paprika
    Gold&Green® mureat ja mehevät suikaleet paprikalla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Paprika
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 pieni sipuli

Jogurttikastike

  • 1 prk (400 g)
    Valio Keittiön turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa

Paprikavoi

  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 rkl paprikajauhetta

Lisäksi

  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 0 kg tuoretta lehtipersiljaa

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista suikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää se pannulle. Paista, kunnes suikaleet ovat rapeita.
  3. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettu tai raastettu valkosipuli. Mausta suolalla.
  4. Kiehauta pienessä kattilassa voi ja paprikajauhe.
  5. Kokoa annokset: lisää lautasille pastaa, jogurttikastiketta ja paistettuja suikaleita. Valuta päälle paprikavoita ja viimeistele puolitetuilla kirsikkatomaateilla sekä hienonnetulla lehtipersiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 221 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 20 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta lehtipersiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.