
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pientä tlk (à 200/120 g) herkkutatteja
- 1 (120 g) sipuli
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ dl vehnäjauhoja
- 8 dl vettä
-
1½ rkl
kasvisliemifondia, esim. ruskistettu salottisipuli
- 1 kasvisliemikuutio
Voit kokeilla myös -
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Pinnalle
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele säilötyt tatit lävikössä ja valuta. Hienonna sienet ja sipuli. Paista niitä Oivariini rasvassa kattilassa, kunnes sipuli pehmiää.
- Lisää vehnäjauhot, sekoita. Kaada vesi kattilaan pieninä erinä, sekoita samalla.
- Lisää fondi. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto sakenee.
- Lisää sulatejuusto kuutioiksi leikattuna. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Pienennä levyn tehoa. Anna hautua vielä kannen alla n. 10 min. Sekoita välillä.
- Tarkista maku. Viimeistele keitto tuoreella persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
81 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä