
Valmistusaika
Aktiivinen
2 h 30 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g (5 dl) kuivattuja herneitä
- 2 l vettä
- 600 g porsaan savupotka
- 1 tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 rkl meiramia
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo herneet ja laita kattilaan. Kaada vesi päälle. Anna liota yön yli.
- Nosta kattila liedelle kiehumaan. Lisää liha ja suola kattilaan (tarkista suolan määrä vielä loppuvaiheessa). Anna kiehua hiljalleen kypsäksi, n. 2 tuntia. Sekoita välillä, ettei pala pohjaan. Nosta liha kattilasta, poista luu, nahka ja mahdollinen rasva. Paloittele liha. Laita palat takaisin keiton joukkoon. Lisää keittoon ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta.
- Tarkista maku ja sakeus, lisää tarvittaessa vettä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa