Italiansalaatti

Italiansalaatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Italiansalaatti

Italiansalaatti

Italiansalaatti on useimmille tuttu einesruokana. Salaatti on kuitenkin helppo valmistaa itse. Kotitekoisessa italiansalaatissa raaka-aineiden maut ja raikkaus pääsevät esille aivan uudella tavalla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (100 g)
porkkana
100 g
pätkäspagettia
1
hapahko omena
½ pussia (à 200 g)
pakasteherneitä
100 g
kinkkusuikaleita

Kastike

2 dl
majoneesia
1 prk (200 g)
1 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 tl
valkoviinietikkaa

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun paksuisiksi suikaleiksi. Keitä spagetti ja porkkanasuikaleet suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
  2. Kuori ja suikaloi omena. Sulata herneet.
  3. Valuta spagetti ja porkkanat. Huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy.
  4. Yhdistä kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa valkoviinietikkaa ja suolaa, riippuen käyttämäsi majoneesin mausta.
  5. Yhdistä joukkoon muut ainekset. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
230 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›