
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) porkkana
- 100 g pätkäspagettia
- 1 hapahko omena
- ½ pussia (à 200 g) pakasteherneitä
- 100 g kinkkusuikaleita
Kastike
- 2 dl majoneesia
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1 tl sokeria
- ⅓ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl valkoviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun paksuisiksi suikaleiksi. Keitä spagetti ja porkkanasuikaleet suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Kuori ja suikaloi omena. Sulata herneet.
- Valuta spagetti ja porkkanat. Huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy.
- Yhdistä kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa valkoviinietikkaa ja suolaa, riippuen käyttämäsi majoneesin mausta.
- Yhdistä joukkoon muut ainekset. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoa lisäkesalaattina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
250 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa