Italiansalaatti

Italiansalaatti

Italiansalaatti on useimmille tuttu einesruokana. Salaatti on kuitenkin helppo valmistaa itse. Kotitekoisessa italiansalaatissa raaka-aineiden maut ja raikkaus pääsevät esille aivan uudella tavalla.

25 min
keskitaso
167 kcal / 100g
6
7

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (100 g)
porkkana
100 g
pätkäspagettia
1
hapahko omena
½ pussia (à 200 g)
pakasteherneitä
100 g
kinkkusuikaleita
2 prk (à 200 g)
1 - 2 tl
valkoviinietikkaa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun paksuisiksi suikaleiksi. Keitä spagetti ja porkkanasuikaleet suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
  2. Kuori ja suikaloi omena. Sulata herneet.
  3. Valuta spagetti ja porkkanat. Huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
  5. Tarjoa lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)