
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g pennepastaa tai muuta kuviopastaa
Marinadi
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl oliiviöljyä
-
3 rkl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista. Valio Luomu™ on…
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 500 g tuoretta, vihreää parsaa keitettynä
- 1 punasipuli
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä 50g
Kastike
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
-
¾ dl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista. Valio Luomu™ on…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se muiden marinadiainesten kanssa ja lisää pastan joukkoon. Anna pastan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
- Murustele juusto ja viipaloi parsa. Kuori ja leikkaa punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.
- Sekoita kastikeainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi ja kaada muiden ainesten joukkoon. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi pähkinät.
- Viimeistele salaatti murustetulla juustolla ja rouhituilla pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
23,3 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa