AURA pennesalaatti

AURA pennesalaatti

Keväinen pastasalaatti saa makua AURA® juustosta ja tuoreesta parsasta. Jos tarjoat salaattia noutopöydän osana, tästä riittää 10-12 hengelle.

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
pennepastaa tai muuta kuviopastaa

Marinadi

1
valkosipulin kynsi
½ dl
oliiviöljyä
3 rkl
2 rkl
balsamietikkaa
2 tl
Dijon-sinappia
2 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 pkt (170 g)
500 g
tuoretta, vihreää parsaa keitettynä
1
punasipuli
1 dl
saksanpähkinöitä

Kastike

½ rasiaa (à 200 g)
¾ dl

Ohje

  1. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se muiden marinadiainesten kanssa ja lisää pastan joukkoon. Anna pastan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  3. Murustele juusto ja viipaloi parsa. Kuori ja leikkaa punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.
  4. Sekoita kastikeainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi ja kaada muiden ainesten joukkoon. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi pähkinät.
  5. Viimeistele salaatti murustetulla juustolla ja rouhituilla pähkinöillä.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata parsan keitetyllä parsakaalilla. Salaatin makuun sopii mainiosti myös puolitetut kirsikkatomaatit, yrtit ja rucola.
Lisukkeeksi
Tomaattiset solmusämpylät
1 h 20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›