
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pennepastaa
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 100 g rucolaa
- 1 rasia (250 g) pisara- tai miniluumutomaatteja
- 1 dl oliiveja
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- ½ dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1-2 pkt (à 200 g) Valio Eila® grillijuustoa
Paistamiseen
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
- Rouhi pähkinöitä hiukan veitsellä, paahda kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
- Pese ja kuivaa rucola ja tomaatit. Leikkaa rucola hiukan pienemmäksi. Puolita tomaatit tai leikkaa neljään osaan.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa grillijuustoa lukuunottamatta. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
- Leikkaa grillijuusto viipaleiksi. Paista Oivariini rasvassa rapeiksi. Leikkaa viipaleet halutessasi kahteen tai kolmeen osaan. Lisää salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
20,1 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa