Grillijuusto-pastasalaatti

Grillijuusto-pastasalaatti

30 min
helppo
222 kcal / 100g
2
2

Mehevä pastasalaatti on mainiota kesäruokaa. Sen valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi hyvin valmistaa etukäteen. Rapeaksi paistettu grillijuusto on pastasalaatin paras kaveri ja se kannattaa lisätä salaattiin juuri enne tarjoilua.

Ainekset

4 annosta
300 g
pennepastaa
1 dl
cashewpähkinöitä
100 g
rucolaa
1 rasia (250 g)
pisara- tai miniluumutomaatteja
1 dl
oliiveja
1 prk (250 g)
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 - 2 pkt (à 200 g)

Paistamiseen

1 rkl

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
  2. Rouhi pähkinöitä hiukan veitsellä, paahda kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
  3. Pese ja kuivaa rucola ja tomaatit. Leikkaa rucola hiukan pienemmäksi. Puolita tomaatit tai leikkaa neljään osaan.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa grillijuustoa lukuunottamatta. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
  5. Leikkaa grillijuusto viipaleiksi. Paista Oivariini rasvassa rapeiksi. Leikkaa viipaleet halutessasi kahteen tai kolmeen osaan. Lisää salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
222 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
12 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
210 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)