Mehevä pastasalaatti on mainiota kesäruokaa. Sen valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi hyvin valmistaa etukäteen. Rapeaksi paistettu grillijuusto on pastasalaatin paras kaveri ja se kannattaa lisätä salaattiin juuri enne tarjoilua.
300 g | pennepastaa |
1 dl | cashewpähkinöitä |
100 g | rucolaa |
1 rasia (250 g) | pisara- tai miniluumutomaatteja |
1 dl | oliiveja |
1 prk (250 g) | |
½ dl | lehtipersiljaa hienonnettuna |
1 - 2 pkt (à 200 g) | Valio Eila® grillijuustoa |
Paistamiseen | |
---|---|
1 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.