Grillijuusto-pastasalaatti

Grillijuusto-pastasalaatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillijuusto-pastasalaatti

Grillijuusto-pastasalaatti

Mehevä pastasalaatti on mainiota kesäruokaa. Sen valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi hyvin valmistaa etukäteen. Rapeaksi paistettu grillijuusto on pastasalaatin paras kaveri ja se kannattaa lisätä salaattiin juuri enne tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
pennepastaa
1 dl
cashewpähkinöitä
100 g
rucolaa
1 rasia (250 g)
pisara- tai miniluumutomaatteja
1 dl
oliiveja
1 prk (250 g)
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 - 2 pkt (à 200 g)

Paistamiseen

1 rkl

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
  2. Rouhi pähkinöitä hiukan veitsellä, paahda kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
  3. Pese ja kuivaa rucola ja tomaatit. Leikkaa rucola hiukan pienemmäksi. Puolita tomaatit tai leikkaa neljään osaan.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa grillijuustoa lukuunottamatta. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
  5. Leikkaa grillijuusto viipaleiksi. Paista Oivariini rasvassa rapeiksi. Leikkaa viipaleet halutessasi kahteen tai kolmeen osaan. Lisää salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
223 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›