Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (n. 700 g) broilerin koipi-reisipaloja
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 pala (n. 100 g) juuriselleriä
- 75 g palvikinkkua
- 1 tlk (400 g) säilyketomaatteja
- 8 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- ½ tl cayennepippuria
- ½ tl kardemummaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 laakerinlehteä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- 200 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 2-3 kevätsipulia
Lisäksi
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Poista broilerista suurimmat rasvapalat (näkyvä rasva alapuolelta).
- Ruskista koivet voissa isossa paistinpannussa tai paistokasarissa.
- Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet, kuutioitu selleri ja palvikinkku. Paista miedolla lämmöllä kunnes sipulit ja selleri hieman pehmenevät.
- Lisää paloitellut tomaatit liemineen, vesi, liemikuutio, mausteet ja etikka. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 - 25 min tai kunnes broileri on kypsää.
- Nosta broilerin koivet liemestä lautaselle. Anna jäähtyä hetken. Poista nahka ja irrota lihat luista. Paloittele liha.
- Lisää riisi kiehuvaan liemeen. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi, n. 20 min.
- Lisää lopuksi paloiteltu broileri ja katkaravut. Sekoita hyvin.
- Tarkista maku. Viimeistele hienonnetuilla kevätsipulin varsilla.
- Tarjoa kuumana crème fraîchen ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.