Jauheliha-tomaattienchiladat

Jauheliha-tomaattienchiladat

Jauheliha-tomaattienchiladat muhivat meheviksi juustokuorrutuksen alla.

Ainekset6 kpl

6 kpl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulikuutioita
1 rkl
1
tuore chilipalko tai chilikastiketta maun mukaan
1
valkosipulin kynsi
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tlk (420 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 pkt (6 - 8 kpl)
vehnätortilloja

Kuorrutus

1 pussi (150 g)
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Paista jauheliha ja sipulit rasvassa paistokasarissa. Mausta tuoreella, hienonnetulla chilillä tai chilikastikkeella sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä
  2. Lisää tomaattimurska ja pavut liemineen. Anna kiehua, kunnes seos sakenee. Tarkista maku, lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Jäähdytä hieman.
  3. Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan. Ripota pinnalle juustoraaste. Kaada päälle ruokakerma.
  4. Paista 200 asteessa n. 20 min. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa
Vinkki

Vinkki

* Voit halutessasi käyttää ruoassa Valio maustettua ruokakermaa Kippari.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›