Jauheliha-tomaattienchiladat

Jauheliha-tomaattienchiladat

45 min
helppo
145 kcal / 100g
5
2

Jauheliha-tomaattienchiladat muhivat meheviksi juustokuorrutuksen alla.

Ainekset

6 kpl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulikuutioita
1 rkl
1
tuore chilipalko tai chilikastiketta maun mukaan
1
valkosipulin kynsi
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tlk (420 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 pkt (6 - 8 kpl)
vehnätortilloja

Kuorrutus

1 pussi (150 g)
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Paista jauheliha ja sipulit rasvassa paistokasarissa. Mausta tuoreella, hienonnetulla chilillä tai chilikastikkeella sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä
  2. Lisää tomaattimurska ja pavut liemineen. Anna kiehua, kunnes seos sakenee. Tarkista maku, lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Jäähdytä hieman.
  3. Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan. Ripota pinnalle juustoraaste. Kaada päälle ruokakerma.
  4. Paista 200 asteessa n. 20 min. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa

Vinkki

* Voit halutessasi käyttää ruoassa Valio maustettua ruokakermaa Kippari.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)