
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
12 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTäyte
- 300 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 2 (250 g) sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 paprika
- 1 tl suolaa
-
½ pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastetta 17%Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio kevyempi pizzajuustoraaste on kevyempi vaihtoehto esimerkiksi pizzan päälle.…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 3 kananmunaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ¼ tl suolaa
Pohja
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kananmuna
- ½ tl suolaa
- 3¼ dl vehnäjauhoja
- ½ rkl leivinjauhetta
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl basilikaa tai pizzamaustetta
Jaa resepti
Ohje
- Tee täytteen esivalmistelut: Paista jauheliha ja hienonnetut sipulit rasvassa pannulla. Lisää kuutioitu paprika. Mausta. Tarkista täytteen maku. Anna jäähtyä taikinan valmistuksen ajan.
- Valmista pohja: Sekoita maito ja muna. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Oivariini nopeasti puuhaarukalla sekoittaen. Kaada taikina voideltuun piirasvuokaan (halkaisija 28 cm). Ripota pehmeän taikinan päälle jauhoja. Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita juustoraaste jauhelihaseokseen. Kaada lihaseos pohjalle. Sekoita ruokakerma, munat ja suola kulhossa. Kaada seos päälle.
- Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on kypsää
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä