Juustovoitaikina

Juustovoitaikina

1 h 10 min
helppo
423 kcal / 100g
1
0

Juustovoitaikinasta valmistat rapean piirakanpohjan. Siitä voit paistaa myös sellaisenaan hauskoja juustotikkuja: leikkaa kaulitusta taikinasta suikaleita, voitele ne munalla ja ripota pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 astetta, kunnes kullanruskeita.

Ainekset

600 g
200 g
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
1 dl
kylmää vettä

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää juustoraaste ja lopuksi vesi.
  2. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa 1 - 2 t ennen kaulintaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
423 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
29 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)