Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustovoitaikina

Juustovoitaikinasta valmistat rapean piirakanpohjan. Siitä voit paistaa myös sellaisenaan hauskoja juustotikkuja: leikkaa kaulitusta taikinasta suikaleita, voitele ne munalla ja ripota pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 astetta, kunnes kullanruskeita.

Juustovoitaikina
Juustovoitaikina

Ainesosat

g

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
  • 1 dl kylmää vettä

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää juustoraaste ja lopuksi vesi.
  2. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa 1 - 2 t ennen kaulintaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 430 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 32,3 g
Rasva 29,9 g
Tyydyttynyt rasva 17,3 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search