Juustovoitaikina

Juustovoitaikina
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustovoitaikina

Juustovoitaikina

Juustovoitaikinasta valmistat rapean piirakanpohjan. Siitä voit paistaa myös sellaisenaan hauskoja juustotikkuja: leikkaa kaulitusta taikinasta suikaleita, voitele ne munalla ja ripota pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 astetta, kunnes kullanruskeita.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jääkaapissa
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset600 g

600 g
200 g
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
1 dl
kylmää vettä

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää juustoraaste ja lopuksi vesi.
  2. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa 1 - 2 t ennen kaulintaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
423 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›