Juustovoitaikinasta valmistat rapean piirakanpohjan. Siitä voit paistaa myös sellaisenaan hauskoja juustotikkuja: leikkaa kaulitusta taikinasta suikaleita, voitele ne munalla ja ripota pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 astetta, kunnes kullanruskeita.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
200 g | |
4 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | |
1 dl | kylmää vettä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.