
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 kananmunaa
- 1¼ dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 rkl kaakaojauhetta
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Valkosuklaakuorrutus
- 130 g valkosuklaata
-
½ dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Pinnalle
- 1 dl mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Yhdistä kuivat aineet. Sekoita muna-sokerivaahtoon vuorotellen kuivat aineet, Oivariini ja maito.
- Voitele tasapohjainen pinnoitettu kakkuvuoka (tilavuus 2 l, halkaisija n. 24 cm). Jos käytät alumiinivuokaa, korppujauhota se voitelun jälkeen.
- Kaada taikina vuokaan. Tasoita taikinan pinta.
- Paista suklaatorttu 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Anna jäähtyä hetkisen ennenkuin kumoat tortun.
- Kuorrutus: Sulata valkosuklaa varoen paksupohjaisessa kattilassa tai mikrossa keskiteholla, sekoita välillä. Lisää suklaasulaan kerma. Kuumenna vielä vähän ja sekoita tasaiseksi.
- Paahda mantelilastut puhtaalla, kuivalla ja puhtaalla pannulla. Jäähdytä
- Levitä kuorrutus jäähtyneelle torttupohjalle. Ripota pinnalle mantelilastut.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
389 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
37,7 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa