Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 kananmunaa
- 1¼ dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 rkl kaakaojauhetta
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Valkosuklaakuorrutus
- 130 g valkosuklaata
-
½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 1 dl mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Yhdistä kuivat aineet. Sekoita muna-sokerivaahtoon vuorotellen kuivat aineet, Oivariini ja maito.
- Voitele tasapohjainen pinnoitettu kakkuvuoka (tilavuus 2 l, halkaisija n. 24 cm). Jos käytät alumiinivuokaa, korppujauhota se voitelun jälkeen.
- Kaada taikina vuokaan. Tasoita taikinan pinta.
- Paista suklaatorttu 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Anna jäähtyä hetkisen ennenkuin kumoat tortun.
- Kuorrutus: Sulata valkosuklaa varoen paksupohjaisessa kattilassa tai mikrossa keskiteholla, sekoita välillä. Lisää suklaasulaan kerma. Kuumenna vielä vähän ja sekoita tasaiseksi.
- Paahda mantelilastut puhtaalla, kuivalla ja puhtaalla pannulla. Jäähdytä
- Levitä kuorrutus jäähtyneelle torttupohjalle. Ripota pinnalle mantelilastut.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
389 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
37,7 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.