
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (150 g) purjo
- ¼ tl kurkumaa
- 400 g pakasteseitiä
- 1 tl sitruunapippuria
- ¼ tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 3-4 (300 g) tomaattia
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää viipaloitu purjo ja kurkuma. Hauduta hetki.
- Lisää kuutioitu kala. Paista miedolla lämmöllä kypsäksi. Mausta.
- Lisää ruokakerma ja kuutioidut tomaatit. Hauduta kunnes tomaatit pehmenevät. Lisää lopuksi persilja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa