Kasvisgratiini

Kasvisgratiini
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kasvisgratiini

Kasvisgratiini

Kasvisgratiini valmistuu vaivattomasti satokauden herkullisimmista kasviksista. Gratiini sopii lisäkkeeksi liha ja kalaruoille tai kevyeksi kasvispääruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
kasviksia , eism. parsakaali, kukkakaali, sipuli ja porkkana
½ tl
rouhittua mustapippuria
n. ½ tl
suolaa
1 prk (3,3 dl)
2 dl (100 g)

Ohje

  1. Paloittele vihannekset uunivuokaan. Sekoita mausteet kerman kanssa ja kaada vuokaan.
  2. Ripota päälle raastettu juusto. Nostele hiukan kasvisten joukkoon.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa sellaisenaan salaatin ja leivän kanssa tai lisäkeruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.