Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kermaviilikastike

Kermaviilikastike mehevöittää salaattia, toimii dippinä tai sopii loistavasti paistetun kalan kaveriksi. Tämä perusohje on pohja monelle muulle kastikkeelle.

Kermaviilikastike
Kermaviilikastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl balsami- tai valkoviinietikkaa
  • ¼ tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa sellaisenaan tai muuntele käyttötarkoituksen mukaan.

Vinkki

Lisää peruskastikkeeseen jotain seuraavista: 1 dl (50 g) Valio AURA murua + 2 rkl hienonnettua persiljaa (jätä suola pois) 3 rkl salsaketsuppia tai ketsuppia 1 dl hienonnettuja yrttejä 1 - 2 hienonnettua valkosipulinkynttä 1 rkl vahvaa sinappia + 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 5,1 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search