Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Kesärullat & maapähkinävoidippi

Kesärullat ovat ihanan raikkaita ja herkullisia naposteltavia kesäpäivinä! Tällä kertaa rullien sisältä löytyy rapeaksi paistettua tofua kasvisten kera. Itse tehty maapähkinävoidippi viimeistelee makunautinnon!

Reseptiyhteistyö @sallajokin
Kesärullat & maapähkinävoidippi
Kesärullat & maapähkinävoidippi

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 0 kg öljyä paistamiseen
  • 1 pkt (à 280 g)
    Gold&Green® tofua thai
    Gold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu on uudenlainen tofu, joka valmistetaan härkäpavuista ja kaurasta. Se ei sisällä lainkaan…
    Gold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu 280 g Thai
  • 1½ rkl maissitärkkelystä
  • 1½ tl rapeaa valkosipulia chiliöljyssä
  • 50 g lasinuudeleita
  • 1 puolikas kurkku
  • 1 mango
  • 2 avokadoa
  • 100 g salaattia
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 12 riisipaperiarkkia

Maapähkinävoidippi

  • 1 dl maapähkinävoita
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl limemehua
  • 1 rkl agavesiirappia
  • 1 tl sriracha-chilikastiketta
  • ½ dl vettä, lämmintä

Ohje

  1. Leikkaa tofu 12 osaan pieniksi puikoiksi ja laita kannelliseen rasiaan. Lisää joukkoon maissitärkkelys, laita kansi päälle ja ravistele.
  2. Paista tofupaloja öljytyllä pannulla ja kääntele, kunnes kaikki puikot ovat kauttaaltaan rapeita. Viimeistele rapealla valkosipulilla.
  3. Keitä lasinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Pilko kurkku, mango ja avokado ohuiksi suikaleiksi. Revi salaatti ja korianteri pieniksi lehdiksi.
  5. Kastele riisipaperilevyjä yksi kerrallaan lämpimässä vedessä ja kokoa kevyesti pehmenneen levyn keskelle salaatinlehti, tofupuikko, muutama kurkku-, avokado- ja mangosuikale, pieni määrä riisinuudelia sekä korianteria.
  6. Käännä reunat täytteiden päälle ja kääri napakoiksi rulliksi.
  7. Valmista lopuksi kastike sekoittamalla kaikki dippiainekset keskenään.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 12,6 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • öljyä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search