
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1⅔ rkl Valio voita
- 500 g valmiita peruna-gnoccheja
- 10 tuoreita salvianlehtiä
- ½ pkt Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
- 1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa
- mustapippuria myllystä
- 1⅔ rkl Valio voita
- 500 g valmiita peruna-gnoccheja
- 10 tuoreita salvianlehtiä
- ½ pkt Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
- 1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi pannulla ja lisää gnocchit sekä salvianlehdet. Paista käännellen, kunnes gnocchit saavat kauniin värin.
- Leikkaa sulatejuusto paloiksi ja lisää pannulle. Kaada joukkoon myös kerma. Anna juuston sulaa ja kastikkeen kiehahtaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.
- Tarjoile heti tuoreen leivän ja raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.