Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa

Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa

Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa

Arrabbiata-kastike on chilipaprikoiden maustamaa, sopivaa potkua antavaa pastakastiketta, jota on nyt yhdistetty kvinoaan ja kebabiin. Niinpä tässä ruoassa on sekä makua, että runsaasti proteiinia. Ja kaikki tämä saadaan valmistettua nopeasti ja helposti mikrossa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
kypsennysajat yhteensä
16 min
tekeytyminen
10 min
Yhteensä
36 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
kvinoaa
4 dl
vettä
2 tl
limetti- tai sitruunamehua

tai 2 tlviinietikkaa
½ tl
suolaa
400 g
tomaattipastakastiketta , arrabbiata
400 g
kebablihaa , pakaste
1 (100 g)
suippopaprika
1
punainen chilipalko
1
punasipuli

Päälle

½ prk (à 250 g)
4
limetin lohkoja

Ohje

  1. Huuhtele kvinoa juoksevan veden alla tiheäreikäisessä siivilässä.
  2. Sekoita kvinoa, vesi, sitrusmehu ja suola mikronkestävässä, isohkossa vuoassa.
  3. Kuumenna mikrossa mikrokuvun alla täydellä teholla (800 W) 8 min. (Voit myös peittää vuoan tuorekelmulla, mutta jätä reunoihin puolen sentin ilma-aukot.)
  4. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Jatka kuumennusta mikrossa kannen / kelmun alla 8 min.
  5. Jätä ruoka tekeytymään 10 min ajaksi, sillä kypsyminen jatkuu yhä.
  6. Lusikoi Koskenlaskija vuokaan tai annoksiin. Tarjoa limelohkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.