Arrabbiata-kastike on chilipaprikoiden maustamaa, sopivaa potkua antavaa pastakastiketta, jota on nyt yhdistetty kvinoaan ja kebabiin. Niinpä tässä ruoassa on sekä makua, että runsaasti proteiinia. Ja kaikki tämä saadaan valmistettua nopeasti ja helposti mikrossa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 dl | kvinoaa |
4 dl | vettä |
2 tl | limetti- tai sitruunamehua tai 2 tlviinietikkaa |
½ tl | suolaa |
400 g | tomaattipastakastiketta , arrabbiata |
400 g | kebablihaa , pakaste |
1 (100 g) | suippopaprika |
1 | punainen chilipalko |
1 | punasipuli |
Päälle | |
---|---|
½ prk (à 250 g) | |
4 | limettilohkoa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.