Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa

Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa

Kvinoa-kebabarrabbiata mikrossa

Arrabbiata-kastike on chilipaprikoiden maustamaa, sopivaa potkua antavaa pastakastiketta, jota on nyt yhdistetty kvinoaan ja kebabiin. Niinpä tässä ruoassa on sekä makua, että runsaasti proteiinia. Ja kaikki tämä saadaan valmistettua nopeasti ja helposti mikrossa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
kypsennysajat yhteensä
14 min
tekeytyminen
10 min
Yhteensä
34 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
kvinoaa
4 dl
vettä
½ (n. 2 tl)
limetin mehu

tai 2 tlviinietikkaa
300 g
tomaattipastakastiketta , arrabbiata
300 g
kebablihaa , pakaste
1 (100 g)
suippopaprika
1
punainen chilipalko
1
punasipuli

Päälle

1 prk (125 g)
4
limettilohkoa

Ohje

  1. Huuhtele kvinoa juoksevan veden alla tiheäreikäisessä siivilässä.
  2. Sekoita kvinoa, vesi ja limetin mehu (toinen puolikas käytetään tarjoiluun) mikronkestävässä vuoassa.
  3. Kuumenna mikrossa mikrokuvun alla täydellä teholla (800 W) 8 min. (Voit myös peittää vuoan tuorekelmulla, mutta jätä reunoihin puolen sentin ilma-aukot.)
  4. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Jatka kuumennusta mikrossa kannen / kelmun alla 6 min.
  5. Jätä ruoka tekeytymään 10 min ajaksi, sillä kypsyminen jatkuu yhä.
  6. Lusikoi Koskenlaskija vuokaan tai annoksiin. Tarjoa limelohkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.