
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
26 min
Yhteensä
36 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kvinoaa
- 4 dl vettä
-
2 tl
limetti- tai sitruunamehua
- 2 tl viinietikkaa
Voit kokeilla myös - ½ tl suolaa
- 4 dl tomaattipastakastiketta, arrabbiata
- 400 g kebablihaa, pakaste
- 1 (100 g) suippopaprika
- 1 punainen chilipalko
- 1 punasipuli
Päälle
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 4 limetin lohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele kvinoa juoksevan veden alla tiheäreikäisessä siivilässä.
- Sekoita kvinoa, vesi, sitrusmehu ja suola mikronkestävässä, isohkossa vuoassa.
- Kuumenna mikrossa mikrokuvun alla täydellä teholla (800 W) 8 min. (Voit myös peittää vuoan tuorekelmulla, mutta jätä reunoihin puolen sentin ilma-aukot.)
- Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Jatka kuumennusta mikrossa kannen / kelmun alla 8 min.
- Jätä ruoka tekeytymään 10 min ajaksi, sillä kypsyminen jatkuu yhä.
- Lusikoi Koskenlaskija vuokaan tai annoksiin. Tarjoa limelohkojen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa