
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 rkl oliiviöljyä
- 6 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 30 viipaletta salamia
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- 100 g latva-artisokkaa öljyssä
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
Tarjoiluun
- perunalastuja
- pieniä suolakurkkuja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 6 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 30 viipaletta salamia
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- 100 g latva-artisokkaa öljyssä
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
Tarjoiluun
- perunalastuja
- pieniä suolakurkkuja
Jaa resepti
Ohje
- Levitä öljy uunivuoan pohjalle. Asettele leipäviipaleet vuokaan ja levitä leipien päälle salamiviipaleet.
- Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit sekä artisokat. Lisää leiville.
- Ripottele juustoraaste leiville. Paista uunin alatasolla 225 asteessa n. 10 min.
- Tarjoile lämpimät leivät perunalastujen ja kylmän juoman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- perunalastuja
- pieniä suolakurkkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.