
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.56
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¼ kg jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
-
6 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- n. 700 g jauhelihaa (700 g) jauhelihaa
- 100 g sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- n. 1½ tl suolaa (1,5 tl) suolaa
- ⅓ tl valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele perunat. Kypsennä suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Soseuta ja lisää joukkoon maito ja munat.
- Paista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää paiston loppuvaiheessa hienonnetut sipulit ja mausta. Lisää seos perunasoseeseen. Kaada uunivuokaan (n. 20 - 30 cm).
- Paista uunin keski-/yläosassa 200 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa