Lihapulla-pastakeitto

Lihapulla-pastakeitto

15 min
helppo
108 kcal / 100g
19
13

Pasta ja lihapullat sopivat myös koko perheen arkikeiton raaka-aineiksi. Keiton kruunaa maukas, juustoinen liemi.

Ainekset

4 annosta
1 l
vettä
1
lihaliemikuutio
4 dl
pastaa esim. farfalle
n. 300 g
pieniä lihapullia
2 - 3 (200 g)
tomaattia
1 pieni
vihreä paprika
1 prk (250 g)
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa vesi. Lisää liemikuutio ja pasta. Keitä pasta puolikypsäksi.
  2. Lisää lihapullat, paloitellut tomaatit ja paprika. Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
  3. Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola.
  4. Viimeistele keitto tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
50 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)