Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lihapulla-pastakeitto

Pasta ja lihapullat sopivat myös koko perheen arkikeiton raaka-aineiksi. Keiton kruunaa maukas, juustoinen liemi.

Lihapulla-pastakeitto
Lihapulla-pastakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 l vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 200 g pastaa esim. farfalle
  • 300 g pieniä lihapullia
  • 2-3  (200 g) tomaattia
  • 1 vihreä paprika
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon
  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa vesi. Lisää liemikuutio ja pasta. Keitä pasta puolikypsäksi.
  2. Lisää lihapullat, paloitellut tomaatit ja paprika. Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
  3. Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola.
  4. Viimeistele keitto tuoreella basilikalla.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search