Lihapulla-pastakeitto

Lihapulla-pastakeitto

Pasta ja lihapullat sopivat myös koko perheen arkikeiton raaka-aineiksi. Keiton kruunaa maukas, juustoinen liemi.

15 min
helppo
108 kcal / 100g
21
15

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
vettä
1
lihaliemikuutio
4 dl
pastaa esim. farfalle
n. 300 g
pieniä lihapullia
2 - 3 (200 g)
tomaattia
1 pieni
vihreä paprika
1 prk (250 g)
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa vesi. Lisää liemikuutio ja pasta. Keitä pasta puolikypsäksi.
  2. Lisää lihapullat, paloitellut tomaatit ja paprika. Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
  3. Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola.
  4. Viimeistele keitto tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
50 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›