Lihapulla-pastakeitto

Lihapulla-pastakeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lihapulla-pastakeitto

Lihapulla-pastakeitto

Pasta ja lihapullat sopivat myös koko perheen arkikeiton raaka-aineiksi. Keiton kruunaa maukas, juustoinen liemi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
vettä
1
lihaliemikuutio
4 dl
pastaa esim. farfalle
n. 300 g
pieniä lihapullia
2 - 3 (200 g)
tomaattia
1 pieni
vihreä paprika
1 prk (250 g)
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa vesi. Lisää liemikuutio ja pasta. Keitä pasta puolikypsäksi.
  2. Lisää lihapullat, paloitellut tomaatit ja paprika. Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
  3. Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola.
  4. Viimeistele keitto tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›