Maa-artisokkacappuccino

Maa-artisokkacappuccino

1 h
helppo
67 kcal / 100g
0
0

Maitopohjainen maa-artisokkakeitto saa pinnalleen maitovaahtoa. Keitto sopii niin pääruokakeitoksi kuin alkuruoaksikin.

Ainekset

4 annosta
500 g
maa-artisokkaa
5 (n. 200 g)
salottisipuleita
1 (n. 150 g)
rosamunda-perunaa
8 dl
1
kasvisliemikuutio
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
50 g

Maitovaahtoon

2 dl

Ohje

  1. (Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.)
  2. Kuori maa-artisokat, sipulit ja peruna.
  3. Kuutioi ne pieniksi kuutioiksi.
  4. Lisää kasvikset, maito ja liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) kattilaan. Keitä välillä sekoitellen n. 30 min tai kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
  5. Soseuta keitto.
  6. Kuumenna ja mausta. Sulata joukkoon voi.
  7. Maitovaahto

  8. Kuumenna maitojuoma kasarissa. Vaahdota vispilällä tai maidonvaahdottimella.
  9. Annostele keitto ja lisää viimeiseksi päälle maitovaahto. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)