Maa-artisokkacappuccino

Maa-artisokkacappuccino
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Maa-artisokkacappuccino

Maa-artisokkacappuccino

Maitopohjainen maa-artisokkakeitto saa pinnalleen maitovaahtoa. Keitto sopii niin pääruokakeitoksi kuin alkuruoaksikin.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
maa-artisokkaa
5 (n. 200 g)
salottisipuleita
1 (n. 150 g)
rosamunda-perunaa
8 dl
1
kasvisliemikuutio
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
50 g

Maitovaahtoon

2 dl

Ohje

  1. (Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.)
    https://youtu.be/a7tYncFoTdE
  2. Kuori maa-artisokat, sipulit ja peruna.
  3. Kuutioi ne pieniksi kuutioiksi.
  4. Lisää kasvikset, maito ja liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) kattilaan. Keitä välillä sekoitellen n. 30 min tai kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
  5. Soseuta keitto.
  6. Kuumenna ja mausta. Sulata joukkoon voi.
  7. Maitovaahto

  8. Kuumenna maitojuoma kasarissa. Vaahdota vispilällä tai maidonvaahdottimella.
  9. Annostele keitto ja lisää viimeiseksi päälle maitovaahto. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›