
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
-
6½ dl
Valio Oddlygood® kaurajuomaa gluteenitonValio Oddlygood® kaurajuomassa on herkullinen ja pehmeä kauran maku. Käytä leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen, puuroon tai…
- 3 kananmunaa
-
1 dl (40 g)
hienoksi raastettua porkkanaa
- 1 prk (125 g) porkkanasosetta, esim. Piltti
Voit kokeilla myös - 1 rkl öljyä
Tomaattimix
- 250 g miniluumutomaatteja
- 5 aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1½ dl tuoretta persiljaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl oreganoa
- ¾ tl mustapippuria
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää kaurajuoma, munat, porkkanaraaste tai -sose sekä öljy (esim. aurinkokuivattujen tomaattien öljy). Sekoita. Jätä taikina turpoamaan.
- Halkaise tai viipaloi miniluumutomaatit, paloittele aurinkokuivatut tomaatit, hienonna persilja ja valkosipuli. Laita kasvikset ja mausteet kylmälle paistinpannulle ja jätä maustumaan.
- Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle (koko n. 30 x 40 cm) ja kypsennä uunin alaosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 225 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 20 min.
- Kun pannukakku on valmista, kuumenna tomaattimix nopeasti pannussa ja levitä pannukakulle.
- Tarjoa ilta- tai välipalana.
Porkkanavinkki
- Sosetta käyttämällä pannukakkuun tulee intensiivisempi porkkanan maku. Raasteella saat väriä ja rakennetta. Jos haluat jättää porkkanan pois, käytä vehnäjauhoja 3 ½ dl ja kaurajuomaa 7 dl. Valmista muuten samoin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa