Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Makaronilaatikko Härkis-härkäpapumurusta

Täyteläinen makaronilaatikko maistuu koko perheelle ja Härkis härkäpapumuru sopii tähän arkiruokien klassikkoon kuin unelma!

Makaronilaatikko Härkis-härkäpapumurusta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuullota pannulla pienessä tilkassa öljyä hienonnettu sipuli ja kun sipulit ovat läpikuultavia lisää mukaan härkäpapumuru. Paista vielä hetki kuumalla pannulla, jotta härkäpapumuru saa kunnolla rapeutta.
  3. Sekoita härkäpapumuru-sipuliseos hyvin makaronien joukkoon.
  4. Öljyä uunivuoka ja kaada makaroni-härkäpapumuruseos vuokaan.
  5. Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, juustoraaste kerma/kauramaito ja mausteet hyvin sekaisin. Kaada seos tasaisesti makaroni-härkäpapumurun päälle vuokaan.
  6. Paista uunissa n. 200 asteessa n. 30min.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal
Proteiini 13,3 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • öljyä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.