Scone, sconssi, teeleipä... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Alun alkaen skotlantilainen scone on ollut kolmionmuotoinen. - Pikaleivonnainen se on joka tapauksessa, sillä kohotusaineena on leivinjauhe. Pyöräytä sconesit mansikkarahkasta tai vaihtoehtoisesti sitruunarahkasta ja nauti ne uunituoreina.
3 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
¼ tl | suolaa |
1 dl | |
1 prk (200 g) | |
Täyte | |
---|---|
1 dl | mansikkahilloa |
1 prk (200 g) | |
Paistamiseen | |
10 - 12 | isoa Amerikan muffinivuokaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.